Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Talvisodan ilmahälytyksiä

sisällön kuvaus: Olga nousemassa portaita ylös torveensa puhaltaen. Vastaan tulee pariskunta ison koiran kanssa. Heillä on yllään erikoiset hatut ja huivit ja muina varusteina selkäreput sekä vyötäisillä roikkumassa isoja laukkuja.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Talvisodan ilmahälytyksiä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-1714-3
Mitat
mitat: 20,8 x 23,8 cm
Valmistus
valmistusaika: 1940 ?
materiaali / tekniikka, lyijykynä
Forslund, Olga, taiteilija
Näyttelyt
Mieliala – Helsinki 1939-1945 [HKM], 18.10.2019 - 30.08.2020
Aiheet
Luokitus
tilannekuva (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
292 erikoisvaatetus (luokitus)