Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Panoraama Helsingistä nähtynä Kalliolinnasta; grafiikka

sisällön kuvaus: Täyden ympyrän kiertävä näkymä, jossa vasemmalla Suomenlinna, keskellä Kaivopuisto ja Eteläsatama sekä oikealla Katajanokka ja Valkosaaret. Teokseen liittyy F. Berndtsonin selostus.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Panoraama Helsingistä nähtynä Kalliolinnasta; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-1522
Mitat
mitat, 33 x 216; teos neljässä osassa: 33 x 50, 33 x 47, 33 x 47, 33x 72
Merkinnät
merkintä, oa Lith. par J.H. Strömer Impr. et Publié par F. Liewendal
Valmistus
valmistusaika: 1868
materiaali / tekniikka, litografia
Strömer, J.H., taiteilija ; von Wright, Magnus, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus