Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kaappi; astiakaappi

fyysinen kuvaus: Kaapin alaosa seisoo 15 cm korkealla sokkelilistalla. Petsattu ruskeaksi.

Alaosassa on kolme kaappia joista keskimmäinen on 53,5 cm leveä ja sivuovet ovat 42,5 cm leveät. Kaappien yläpuolella on kaappien levyiset 12 cm korkeat laatikot.

Keskimmäisen laatikon yläpuolella on ulosvedettävä apulevy. Kaapin yläosassa on kolme ovipeilillistä kaappia. Keskimmäinen ovi on 52,5 cm leveä ja sivuovet ovat 41,5 cm leveät. Kaappien sisällä on hyllyjä ja alareunassa laatikko. Alaosan kaapit ovat n.

70 cm korkeat ja yläosan kaapit ovat 96 cm korkeat. Ovissa ja laatikoissa on vetiminä pienet pyöreät messinkinupit. Kaapin ovissa avaimenreiän ympärillä on upotettu messinkikehys. Laatikoissa on pellistä prässätty lukkokilpi. Otsassa 51 cm leveä

ja 30 cm korkea veistoskoriste. Keskusmotiivina on soikea medaljonki josta lähtee akantuslehtirönsyt, alaosassa on pykälänauhat. Veistokoristeen alapuolella on matala pyöreä kohokuvio ja 40 cm pitkät siivekkeet.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kaappi; astiakaappi

Tallennettuna: