Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

lompakko; Schiaparelli

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen, keskeltä taittamaton lompakko mustaa tekonahkaa. Lompakon sisällä kaksi läpällistä, kullanvärisellä painonapilla suljettavaa taskua, joista toisessa kullanväristä tekstiä. Toisen taskun sisällä neljä muovitaskua. Lompakon

sisällä

myös yksi koko lompakon kokoinen, kullanvärisellä painonapilla suljettava lokero ja kolme pienempää, avointa lokeroa, joista yhden sisällä luonnonvalkoinen pahvinpala. Lompakko on suorakaiteen muotoisessa, punaisessa pahvilaatikossa, jonka päällä on

mustaa tekstiä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

lompakko; Schiaparelli

Tallennettuna: