Haku

rakennuspiirustus, kaivon kansirakennelma; Ritning till Brunnsöfverbyggnad

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rakennuspiirustus, kaivon kansirakennelma; Ritning till Brunnsöfverbyggnad

sisällön kuvaus: Kaivonkansirakennelman fasadi sekä puolikas kaivon pohjapiirroksesta.

Ruotsinkielinen teksti:

otsikko: Ritning til en Brunnsöfverbyggnad

Hyväksyntä Suomen keisarillisen senaatin valtiovaraosastolta:

Af Kejserliga Senaten för Finland gillad och till efterrättelse fastställd. Helsingfors, å Ekonomie Departementet i Kejserliga Senaten för Finland, den 27. Augusti 1879. På befallning: Gustaf Avellan.

Yleisten rakennusten ylihallituksen hyväksyntä:Facaden granskad och godkänd. Helsingfors å öfverstyrelsen för allmänna byggnaderna, den 3. juli 1879. Enligt befallning K. F. Aminoff

Oikeassa alakulmassa tekijän nimimerkintä ja päiväys: H.fors i Maj 1879 Th. Höijer.

Kuvan alla mittakaava jalkoina (Fot.)

Tallennettuna: