Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Ulkoilualuetta Vantaanjoen rannassa

sisällön kuvaus: Ulkoilualuetta Vantaanjoen rannassa. Joki on tulvinut ulkoilureitille. Valokuva on otettu pohjoiseen alueelta, missä Kalastama muuttuu Toukolan rantapuistoksi Arabianrannassa. Etäällä kulkureitin poikki on aseteltu kulkuesteitä moottoriliikenteelle.

Joki jää kuvasta ulos oikealle. Maasto on heinäistä ja pusikoituneen koivikon peittämää. Oikealla taivaanrannassa häämöttää Arabianrannan rakennuskantaa. Heinikossa on hieman lunta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ulkoilualuetta Vantaanjoen rannassa

Tallennettuna: