Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kaappi; emännänkaappi; astiakaappi

fyysinen kuvaus: Kaksiosainen suorakulmainen kaappi. Yläosassa lasiovelliset hyllykaapit, joiden alla edessä koverasti kaartuvat konsolit. Pöytätaso, jonka alla alaosassa kaksi vetolaatikkoa

ja peiliovista kaappia. Umpinainen kaarevapäätyinen tausta ja sivut muodostavat

avohyllyn yläkaappien päälle. Rengasvetimet.

Vrt. XXXIV-1468 Alkuperäisen värityksen mukainen hieman sävytetty lakka. (Ollut maalattu vihreällä öljymaalilla) Yläkaappien ovissa ruskeat, rosopintaiset lasit. Taustan kaaressa pieni uurrekoristelu.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kaappi; emännänkaappi; astiakaappi

Tallennettuna: