Haku

Sörnäisten rantatie

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sörnäisten rantatie

sisällön kuvaus: Sörnäisten rantatie. Kuvassa virastotalo osoitteessa Lintulahdenkuja 4. Rakennuksen vieressä taaempana Lintulahdenkujan ja Lintulahdenkadun kulmassa Elannon vanha vilja- ja juuresvarasto, joka on nykyään Senaatti-kiinteistöjen pääkonttori.

Rakennuksesta

seuraavana tien toisella puolen alkujaan OTK:n keskusvarastoksi rakennettu Lintulahdenkatu 10 toimii nykyään toimistotiloina. Edempänä kadulla Lintulahdenkuja 10:n toimistorakennus, jonka takana kohoaa Lintulahdenaukio 8 vaaleine asuinkerrostaloineen.

Kuva otettu Sörnäisten rantatien ylittävältä Kaikukadun kevyen liikenteen sillalta.

Tallennettuna: