Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kahvila Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan pohjoislaidalla.

sisällön kuvaus: Café Viola sijaitsee empiretyylisessä 1990-luvulla puiston Kaisaniemenrannan puoleiselle reunalle siirretyssä rakennuksessa. Kahvilan pihalla on suurilla aurinkovarjoilla katettuja kahvilapöytiä. Kahvilan sisäänkäynnin lähellä olevassa pöydässä istuu kahvilan asiakkaita. Kävelytien varrelle ulkopuutarhaan on istutettu pensaita ja muita kasveja, joiden vieressä maassa seisoo pieniä kylttejä. Vasemmalla kävelytien varrella kasveja kasteleva sadettaja. Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha kuuluu Helsingin yliopiston Luonnontieteellisen Keskusmuseon kasvitieteen yksikköön.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kahvila Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan pohjoislaidalla.

Tallennettuna:
sulje

Vaikuta Finnan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn!

Vastaajien kesken arvotaan 10 kpl Museokortteja.

Avaa kysely

Ei kiitos