Haku

lasipullo; Revlon Moon Drops Night Moisture Balm; kosmetiikkapullo

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

lasipullo; Revlon Moon Drops Night Moisture Balm; kosmetiikkapullo

fyysinen kuvaus: Läpinäkyvä huurrelasinen pullo, jonka korkki on vaaleanpunainen. Pullo on täynnä tummanruskeaa öljymäistä nestettä. Korkkiin on kiinnitetty kuminauhalla vaaleanpunakantinen pieni esite, johon on painettu tuotetiedot ja käyttöohje englanniksi,

ranskaksi,

saksaksi, italiaksi, ruotsiksi ja hollanniksi. Sen välissä on erillinen suomenkielinen esite kokoon taitettuna kooltaan 2,5 cm x 3,5 cm.

Tallennettuna: