Haku

Itäinen Heikinkatu Erottajalta kuvattuna

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Itäinen Heikinkatu Erottajalta kuvattuna

sisällön kuvaus: Itäinen Heikinkatu Erottajalta kuvattuna. Oikealla Ruotsalainen teatteri, vasemmalla Läntinen Heikinkatu 10 (Mannerheimintie 6 ja 8) jossa sijaitsivat venäläinen poikien oppikoulu Aleksanterin kimnaasi ja sen vieressä Tabunoffin koulu, joka oli

venäläinen kansakoulu. Kuvan keskellä, Ruotsalaisen teatterin takana on vuonna 1843 rakennettu Staudingerin talo, jonka tilalle vuonna 1897 nousi Johan Settergrenin julkisivultaan suunnittelema Argoksen talo. Samoin kuvan keskellä on hevosraitiovaunu

ja

muita hevosajoneuvoja.

Tallennettuna: