Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Venetelakan rakennuksia Mustikkamaalla; maalaus

sisällön kuvaus: Kesäinen näkymä pihapiiriin, jossa punaisia puurakennuksia ja vajoja. Isoimmissa rakennuksissa savupiiput. Oikeanpuoleisimmassa rakennuksessa roikkuu iso vaalea pressu. Vasemmassa reunassa veneen kokka, pihamaalla venetelineitä. Taustalla lahden

takana

näkyy Kulosaarta ja vaalea kaksikerroksinen rakennus.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Venetelakan rakennuksia Mustikkamaalla; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-1931
Mitat
mitat: 14,5 x 20,5 cm
Merkinnät
merkintä, va Uno Heikkinen 1969
Valmistus
valmistusaika: 1969
materiaali / tekniikka, akvarelli ja kuivamuste
Heikkinen, Uno, taiteilija
Aiheet
Luokitus