Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kehä I

sisällön kuvaus: Kehä I. Viistoilmakuva pienlentokoneesta Seppämestarintien (nykyisen Kehä I:n) suunnalta itään Lahdentien (nykyisen Lahdenväylän) suuntaan. Etualalla vasemmalla Riihenkulman peltoja sekä Latokartanontie (nykyinen Vanha Helsingintie). Oikealla

kasvipalstoja ja

peltoa nykyisen Hiekkakiventien paikkeilla. Keskellä eritasoliittymä, oikealla Latokartanontie (nykyinen Pihlajamäentie). Vasemmalla Talttatie, oikealla Malmin hautausmaan pohjoispää. Taustalla vasemmalla Sepänmäki, keskellä rakenteilla oleva

Kehä

I.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kehä I

Tallennettuna: