Haku

painokuva, kuvataulu, opetustaulu; Alakoulun lasku- ja havaintokuvasto N:o 4

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

painokuva, kuvataulu, opetustaulu; Alakoulun lasku- ja havaintokuvasto N:o 4

Lägre skolans räkne- och åskådningsbilder N:o 4.

sisällön kuvaus: Alakoulun lasku- ja havaintokuvasto N:o 4 - Lägre skolans räkne- och åskådningsbilder N:o 4. Opetustaulu havainnollistaa numeroa 4.

Opetustaulu on jaettu kolmeen osaan. Iso kuva esittää kylänraittia, jossa on neljä miestä, neljä taloa, neljä hevosta.jne. Alareunassa rivi esineitä, jokaista neljä kappaletta. Sivulla kuusi yksinkertaista laskutoimitusta sekä numero 4.

Tallennettuna: