Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Helsinki Biennaali -paviljonki Lyypekinlaiturilla

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinki Biennaali -paviljonki Lyypekinlaiturilla

sisällön kuvaus: Helsinki Biennaali -paviljonki Lyypekinlaiturilla. Katosrakennelman alla oleva odotus- ja kokoontumisalueeksi tarkoitettu sisätila. Paviljonki valmistui kesällä 2020 Vallisaaressa pidettäväksi tarkoitettua, mutta koronapandemian takia siirrettyä HAM

Helsingin taidemuseon tuottamaa kansainvälistä nykytaidetapahtumaa varten. Helsinki

Biennaali on osa Helsingin merellistä strategiaa. Paviljonki on Verstas Arkkitehdit Oy:n suunnittelema.

Tallennettuna: