Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rasia; makeisrasia; Fazer Salmiakki pastilleja

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen, päältä avattava, askimallinen karamellirasia. Edessä ja takana mustavalkoista salmiakkikuviota. Keskellä leveä punainen raita, jota reunustaa kaksi kapeaa valkoista raitaa. Raidan sisällä valkoista ja mustaa tekstiä. Alareunassa

valkoista tekstiä, jonka alapuolella punaista salmiakkikuviota. Kannessa mustavalkoista salmiakkikuviota. Pohjassa punaisella pohjalla valkoista tekstiä. Molemmissa sivuissa punavalkoisella pohjalla mustaa tekstiä. Rasian sisällä vaalea suojapaperi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; makeisrasia; Fazer Salmiakki pastilleja

Tallennettuna: