Haku

Oy Mercantile Ab, paperikone

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Oy Mercantile Ab, paperikone

sisällön kuvaus: Oy Mercantile Ab, paperikone. Kuvan oikealla ja keskellä paperikoneen ns. märkäpää. Äärimmäisenä oikealla perälaatikko ja sen reikätela ja sen vasemmalla puolella viiraosa, jonka jälkeen lyhyt puristinosa ja ylimpänä kuivatusosan muodostava ns.

jenkkisylinteri.

Oy Mercantile Ab on Helsingissä vuonna 1904 toimintansa aloittanut lähinnä teollisuuden koneiden ja laitteiden maahantuontia varten perustettu yritys. Sittemmin monialainen yritys on keskittynyt pääasiassa autojen, niiden varaosien ja

turvallisuusalan

laitteiden maahantuontiin sekä sähkölaitteiden maahantuontiin ja valmistukseen.

Tallennettuna: