Haku

Hietalahden satama ja telakka-alue kuvattuna Hietalahden pohjoisrannalta

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hietalahden satama ja telakka-alue kuvattuna Hietalahden pohjoisrannalta

sisällön kuvaus: Hietalahden satama ja telakka-alue kuvattuna Hietalahden pohjoisrannalta. Satamassa kaksi talvisuojattu höyry-purjealusta. Etummaisen aluksen takana Hietalahden telakka ja sen takana Munkkisaarenkadun asuinrakennuksia. Oikealla Munkkisaari ja

tiilirakennus, joka on Munkkisaaren nahkatehdas.

Tallennettuna: