Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kaappi; astiakaappi; emännänkaappi

fyysinen kuvaus: Suorakulmainen kaksi-osainen valkoiseksi maalattu kaappi. Tausta ja päädyt umpinaiset. Yläosassa kaksi matalaa kaappia, joissa puukehyksiset lasiovet, sisällä hylly. Kaappien alla neljä puunuppista vetolaatikkoa.

Keskellä muuta kaappia syvempi työtaso, jonka alla esiin vedettävä taso.

Syvemmässä alaosassa kaksi umpiovista hyllykaappia, toisen ovessa lukko. Kaappien päällä kaksi puunuppista vetolaatikkoa.

Kaappi on maalattu kiiltävän valkoiseksi. Yläkaappien ovet mattapintaista lasia, keskellä hiotut kukat.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kaappi; astiakaappi; emännänkaappi

Tallennettuna: