Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Munkkiniemi; painokuva

sisällön kuvaus: Puistoisa näkymä Munkkiniemestä. Etualalla aidattu hiekkatie, jolla kulkevat parihevosten vetämät cupé-vaunut matkustajineen, kaksi ratsastajaa ja yksi jalankulkija. Tien takana rantakaislikkoa, jonka takana aukeaa näkymä lahdelle. Vastarannalla

näkyy

Munkkiniemen kartano ja viljamakasiini sekä vasemmalla Munkkiniemen silta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Munkkiniemi; painokuva

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-1792b
Mitat
mitat, 12,6 x 20,5 (21,2 x 29,9)
Merkinnät
merkintä, kuvan ka MUNKNÄSva M. von Wright del.oa Lith. v. Druck v. Adler v. Dietze in Dresden
Valmistus
valmistusaika: 1946
materiaali / tekniikka, värilitografia
von Wright, Magnus, taiteilija ; Adler & Dietz, mukaan ; Werner Söderström Oy, paino
Aiheet
Luokitus
maisema (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
493 kulkuneuvot (luokitus)
491 tiet ja sillat (luokitus)