Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä pohjoiseeen kulkutautisairaalasta; piirustus

sisällön kuvaus: Näkymä pohjoiseen kulkutautisairaalasta eli nykyisestä Auroran sairaalasta. Etualalla tie, jolla hevoskärryt. Pienen mäen päällä puurakennus, taustalla metsää.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä pohjoiseeen kulkutautisairaalasta; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-1971
Mitat
mitat: 30,5 x 35,0 cm
Merkinnät
merkintä, v.a. 2/9 49 H-fors Norra Epidem.S.
Valmistus
valmistusaika: 1949
materiaali / tekniikka, lyijykynäpiirros
Belij, Nikolai, taiteilija
Aiheet
Luokitus
maisema (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
493 kulkuneuvot (luokitus)
491 tiet ja sillat (luokitus)