Haku

Pajamäki

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pajamäki

sisällön kuvaus: Pajamäki. Ensimmäisen maailmansodan aikainen maalinnoitus, puolustusasema XXXV:11 Pajamäessä. Kuvassa on kaksi osin päälekkäin kaatunutta seinämäistä tiilirakennelmaa. Ne sijaitsevat kuvassa G4829 mainitun tähystysaseman lounaispuolella.

Rakenteiden

yläreunat ovat kiveä.

Alimmaisena olevan rakenteen läpi kasvaa nuori mänty. Taustalla oikealla näkyy tasainen kävelytie sekä mäen alla olevan sorasiiloluolan täyttöaukko. Aukko on suljettu metallisella kannella. Kuvaussuuntana etelä-kaakko.

Tallennettuna: