Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kulosaaren raitiovaunusta; maalaus

sisällön kuvaus: Näkymä Kulosaaren raitiovaunusta, etualalla vasemmalla sotilaspukuinen Erkki Vuoristo, joka kaatui kaksi päivää ennen rauhaa. Selin seisoo tuleva vuorineuvoksetar Anna Herlin, hänestä oikealle sotilaan sivukuva sekä edestäpäin keltaiseen lippalakkiin

pukeutunut nainen. Kadunkulmassa ruokala Sointu. Kadulla ihmisiä, mm. äiti lastenvaunujen kera ja invalidimies kainalosauvoineen.

Vasemmalla puita, takana ehkä Hämeentien varrella olevia rakennuksia (kenties näkymä Hämeentieltä Pengerkadun suuntaan ylös).

Etupäässä vihreän, punaisen ja okran sävyjä. Horisontti kellertävä, muuten taivas tumman harmaa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kulosaaren raitiovaunusta; maalaus

Tallennettuna: