Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rakennuspiirustus; Ritning till ett två wånings Trä-hus, att uppföras vid Tre-kantiga Torget härstädes tillhörande Herr S. Janson

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rakennuspiirustus; Ritning till ett två wånings Trä-hus, att uppföras vid Tre-kantiga Torget härstädes tillhörande Herr S. Janson

sisällön kuvaus: Kolmikulman alueelle suunniteltu kaksikerroksinen puutalo. Fasadi.

Ruotsinkielinen teksti:

otsikko: Ritning till ett två wånings Trä-hus, att uppföras vid Tre-kantiga Torget härstädes tillhörande Herr S. Janson

Julkisivupiirros: Facade

Kuvan oikeassa reunassa Keisarillisen uudisrakennuskomitean hyväksyntä:

Aproberas: Helsingfors den 18 December 1822.

På Kejserl. Nybyggnads Comiténs vägnar J.A. Ehrenström

Kuvan oikeassa alareunassa pääarkkitehdin hyväksyntä: Här vid ej funnit nogat att anmerka C. L. Engel

Oikeassa alakulmassa tekijän nimimerkintä: A. F. Granstedt.

Kuvan alla mittakaava kyynärinä (alnar).

Tallennettuna: