Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

joulukoriste; joulukuusenkoriste; pallo

fyysinen kuvaus: Joulukuusenpallo, pystysuunnassa sauma. Ylhäällä pieni kaula, jossa hopean

värinen kanta. Kannasta lähtee hopeanvärinen kiinteä ripustuslenkki. Pallo sininen, sävy sähkönsininen. Koristeena tähtikuvio, erikokoisia monisakaraisia tähtiä ryhminä. Tähtikuviot tehty hopeanväisellä kimaltelevalla hileellä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

joulukoriste; joulukuusenkoriste; pallo

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
L62-1 -1-10
Mitat
mitat, halk 6 cm, kork max 10 cm ripustettuna
Valmistus
valmistusaika: 1999 noin
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, puristettu
Materiaali, muovi
K.A. Weiste Oy, valmistaja, todennäköisesti
Käyttö
Joulukuusenkoriste.
Näyttelyt
Joulu Helsingissä -kiertonäyttely 1/4, 03.12.1999 - 31.01.2000
Aiheet
Luokitus