Haku

Aleksanterinkadun alkupää, taustalla Katajanokka ja vielä toiminnassa oleva Valmetin telakka, oik

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Aleksanterinkadun alkupää, taustalla Katajanokka ja vielä toiminnassa oleva Valmetin telakka, oik

sisällön kuvaus: Aleksanterinkadun alkupää, taustalla Katajanokka ja vielä toiminnassa oleva Valmetin telakka, oik. Päävartio. Aleksanterinkatu 1, 2 - Mariankatu 1. Telakalla pohjamaalauksessa norjalainen Wärtsilän telakan valmistama Nordic Prince. Mariankadulle

kääntymässä oleva valkoinen auto (BF-944) on Triumph 2500.

Tallennettuna: