Haku

Tuotantolaitos; piirustus

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tuotantolaitos; piirustus

sisällön kuvaus: Mustavalkoinen pilapiirros, jossa korkeista kuonakasoista lastia hakevat kaksi kuoma-autoa ajavat raaka-ainetta vasenta kuvapuolta hallitsevaan massiiviseen tehtaaseen. Kaksi savupiippua tupruttaa harmaata päästöä yhä kasvaviin kahteen

kuonakasaan.

Mustalla peitevärillä täydennetty ja valkealla "retusoitu" viivapiirros. Kulmikkaasti tehtaan takana kaartuva tie väritetty tussilla ja huopakynällä.

Tallennettuna: