Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Purkujätettä ja rakennustarvikkeita asuinalueeksi muuttuvalla Herttoniemen teollisuusalueella.

sisällön kuvaus: Purettavan rakennuksen, Laivalahdenkatu 4, sisäpihalla näkyy vanhoja huonekaluja, sekalaista roskaa ja purkujätettä. Pihakatoksen seiniin on maalattu graffiteja. Entisen teollisuusalueen asemakaavaa on muutettu, ja asuinrakentaminen lisääntyy edelleen. Kuva on otettu eteläkaakkoon Laivalahdenkadun yli. Viereisellä tontilla näkyy betonirenkaita ja muita maanrakennustarvikkeita, taaempana asuin- ja liikerakennuksia.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Purkujätettä ja rakennustarvikkeita asuinalueeksi muuttuvalla Herttoniemen teollisuusalueella.

Tallennettuna: