Haku

purkki; tölkki; kahvipurkki; peltipurkki

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

purkki; tölkki; kahvipurkki; peltipurkki

fyysinen kuvaus: Kahvipurkki on neliöpohjainen ja suorasivuinen korkea peltitölkki. Purkissa on kahden peltisaranan varassa avautuva kansi. Edessä on lukkosalpa, jonka salpaosa on koristeellinen ja kiinni kannessa, ja etuseinässä on lukkolenkki, johon voisi pujottaa sokan tai riippulukon. Purkin ulkopinta on koristeltu sinisellä pystyraidalla ja etusivussa on kullanvärinen koristeellinen kehys, jonka sisällä lukee "kahvia" kyrillisillä kirjaimilla. Sisäpinta on pinnoitettu kullanvärisellä metallipinnoitteella ja kannen sisäpinnassa on tekstipainatus.

Tallennettuna: