Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

astia; säilytysastia; apteekkipurkki

fyysinen kuvaus: Kellertävää fajanssia, sylinterin muotoinen, suulta hieman kapeampi, metallikansi. Astian kyljessä sininen koristelu: pystyssä oleva soikio, jonka yläosaa koristaa köynnös. Soikion yläpuolella ruusuke, josta soikio ikäänkuin riippuu. Tämän keskelle

liimattu paperinen nimilappu. Sen alla toinen nimilappu, pyöreä teksti. Kuten L:13:267.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

astia; säilytysastia; apteekkipurkki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
L-13 -268
Mitat
mitat, korkeus 12 cm, halkaisija: suu 8 cm, pohja 9,5 cm, soikio: korkeus 8 cm, leveys 5,6 cm
Merkinnät
merkintä, Anilin muriatic kirjoitettu paperiselle nimilapulle, jossa painettuna: Provincial apotheket i Kajana Kajaanin Apteekki.F.W. Stenius
Valmistus
valmistusaika: 1700 - luvun loppu
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, valettu, lasitettu
Materiaali, keramiikka fajanssi, metalli, paperi
Ruotsi, Tukholma
Rörstrand, valmistaja
Käyttö
Kajaani
Kajaanin apteekki, käyttäjä
Näyttelyt
Helsingin yliopistomuseo, 09.10.2003 - 27.09.2013
Aiheet
Luokitus