Haku

Näkymä Malmin lentokentältä

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Malmin lentokentältä

sisällön kuvaus: Näkymä Malmin lentokentältä. Väkeä on kerääntynyt paljon aurinkoisena päivänä kentän alueelle. Autoja on pysäköity riveihin ja ihmiset tungeksivat lähempänä kiitorataa. Sen toisella puolen kohoa ylöspäin kaksi kuumailmapalloa. Pyöreä

lennonjohtorakennus

näkyy oikealla. Lentoliikenteelle tarkoitetulla alueella on maassa useita liitokoneita. Meneillään on mahdollisesti lentonäytös.

Tallennettuna: