Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

valaisin; kattovalaisin; 964-445, Lentävä lautanen, myöh

fyysinen kuvaus: Kaksi laakeaa valkoista akryylikupua, jotka kiinnitetään vastakkain kolmella teräskuulaketjulla. Lamppu roikkuu kuvun sisällä valkoisen muovivaippajohdon varassa. Kattoon tuleva liitännän suojakupu kartion muotoinen. Lampun teho 150 W. Malli

Lokki.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

valaisin; kattovalaisin; 964-445, Lentävä lautanen, myöh

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXIV-1079 -1-3
Mitat
mitat, korkeus varjostin 32 cm (ripustettuna vaatii min 85 cm korkeutta); halkaisija 70 cm
Merkinnät
merkintä, 964-445, pahvilappu, jossa on tuotteen tiedot: Orno Stocmann - Orno Kerava Finland Lentävä lautanen Design Yki Nummi
Valmistus
valmistusaika: 1970 -luku n
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, puristevalu
Materiaali, muovi akryyli, bakeliitti, metalli teräs
Suomi, Loviisa / Kerava
Oy Stockmann Ab, jälleenmyyjä ; Sanka Oy, valmistaja ; Stockmann-Orno, valmistaja ; Nummi, Yki, muotoilija
Aiheet
Luokitus