Haku

Helsinki, Mustavuori, tukikohta I:21

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinki, Mustavuori, tukikohta I:21

sisällön kuvaus: Helsinki, Mustavuori, tukikohta I:21. Kuvassa on Helsingin Mustavuoren eteläosassa sijaitsevan ensimmäisen maailmansodan aikaisen tukikohdan I luola 21, joka on louhittu kallioon. Luola sijaitsee Kallvikintien ja Niinisaarentien risteyksen itäpuolella.

Kuvassa näkyy luolaan johtava louhittu rotko kuvattuna luolan edustalta etelään päin. Taustalla kulkee Niinisaarentie ja sen varressa sijaitsevia asuintaloja. Luolan rotkossa ja edustalla on louhintakiviä.

Tallennettuna: