Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Helsingin kaupungin sähkölaitoksen ajoneuvoja Annalan keskuskonepajan pihalla Vanhassakaupungissa

sisällön kuvaus: Helsingin kaupungin sähkölaitoksen ajoneuvoja Annalan keskuskonepajan pihalla Vanhassakaupungissa. Vasemmalta alkaen Austin Western 210 -nosturi, Bedford TK -alustalle rakennettu nostokoriauto, Bedford TJ -alustalla oleva tikasauto, Mercedes Benz

-monikäyttökuorma-auto, Mercedes Benz -pylväsauto, Bedford TJ -kuorma-auto, Ford Taunus Transit -pakettiauto ja Mercedes Benz 220 -henkilöauto. Valkoinen henkilöauto vasemmalla on Moskvitsh 407.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin kaupungin sähkölaitoksen ajoneuvoja Annalan keskuskonepajan pihalla Vanhassakaupungissa

Tallennettuna: