Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Ilmakuva Eteläsatamaan ja Kruununhakaan

sisällön kuvaus: Ilmakuva Eteläsatamaan ja Kruununhakaan. Kuvan keskellä on Senaatintorin empiremiljöö (arkkitehti Carl Ludvig Engel, 1820 - 1830 -luku). Toria reunustavat Helsingin yliopiston päärakennus (vas.),

Kansalliskirjasto, Suurkirkko (nykyisin Helsingin tuomiokirkko) ja Valtioneuvoston linna. Etualalla näkyvät Kauppatori ja sen takana Pohjoisesplanadin varrella Helsingin kaupungintalo (vas.), Ruotsin suurlähetystö ja Presidentinlinna.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ilmakuva Eteläsatamaan ja Kruununhakaan

Tallennettuna: