Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

valaisin; kattovalaisin

fyysinen kuvaus: Lasikupu munan muotoinen, alaspäin kapeneva. Lasin alareikää suojaa pronssattu alumiinirengas; reiän peittäen roikkuu metalliosa, jossa on kaareva ja suippo kärki. Ripustus kolmen ketjun varassa. Valaisimesta irrotettu ruskea tekstiilipäällysteinen

johto lampunkannattimineen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

valaisin; kattovalaisin

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXIV-1393
Mitat
mitat, pituus 85 cm, halkaisija 20 cm
Valmistus
valmistusaika: 1890 -luku
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Materiaali, lasi, metalli alumiini, rauta
Käyttö
käyttöaika: - 1983
Helsinki, Kristianinkatu 9 D
Illman, Ann Sofi, käyttäjä
Näyttelyt
Yö, 20.11.2009 - 16.01.2011
Aiheet
Luokitus