Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

laukku; olkalaukku

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

laukku; olkalaukku

fyysinen kuvaus: Hopealeukainen, avaimella lukittava olkalaukku luonnon vaaleaa nahkaa, toinen sivu helmikirjottu.

Laukun sivut päärynän muotoiset. Takasivun alareunassa koko sivun levyinen, valkoisella nahalla vuorattu tasku, jossa napilla suljettava kaareva kansiläppä. Soljellisen hihnan pituus säädettävissä.

Sisus kaksilokeroinen, vuori valkoista nahkaa.

Saumoissa valkoiset nahkatereet, helmikitrjonta; sinisellä pohjalla pyöreä kukkaköynnös, jossa valkeita ruusuja ja omenankukkia, ruskeita lehtiä. Kansiläpässä nahkaan painetut, kullatut I.H.

Tallennettuna: