Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kartta, tonttikartta Sederholmin pelto; Geometrisk Charta öfver Herr Handelsman Sederholms åker på Kampen belägen afmätte 1767 af E. Lalin.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kartta, tonttikartta Sederholmin pelto; Geometrisk Charta öfver Herr Handelsman Sederholms åker på Kampen belägen afmätte 1767 af E. Lalin.

sisällön kuvaus: Laveerattu tonttikartta - Geometrisk Charta öfver Herr Handelsman Sederholms åker på Kampen belägen afmätte 1767 af E-Lalin. Päivätty Helsingissä 13.6.1767

Kauppias Sederholmin pelto Kampissa silloisen Kluuvinlahden rannalla, Kluuvinlahden

ja Hämeenlinna-Turku -maantien välissä entisten Makasiinien kohdalla. Vieressä kauppias Byströmin pelto ja kauppaneuvos Pippingin viljelykset.

Tallennettuna: