Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kaappi; keittiökaappi; astiakaappi, seinäkaappi

fyysinen kuvaus: Kaapissa suorat seinät ja liukuovi. Kaapin sisällä tukirimarakenne. Kolme paria hyllyrimoja. Kolme irtohyllyä, jotka päällystetty sinisellä ja valkoisella kontaktimuovilla.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kaappi; keittiökaappi; astiakaappi, seinäkaappi

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXIV-1475 -3
Mitat
mitat, korkeus 75 cm, leveys 70 cm, syvyys 32 cm
Merkinnät
merkintä, ASKO PS70
Valmistus
valmistusaika: 1951-1952
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, veisto, maalattu
Materiaali, puu koivu
Suomi, Lahti
Oy Asko, valmistaja
Käyttö
käyttöaika: 1952-1986
Helsinki, Kisakylä, Koskelantie 9 A
Aiheet
Luokitus