Haku

Kahvitilaisuus Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kahvitilaisuus Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa

sisällön kuvaus: Kahvitilaisuus Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa. Valokuva on otettu salamalla hämärässä valaistuksessa. Kuvassa näkyvät parhaiten lähimmän pöytäseurueen ihmiset. Siinä kolme henkilöä istuu seinän puolella, ja yhden heistä kasvot näkyvät.

Muiden

seurueen jäsenten kasvot näkyvät enintään sivusta. Seinän puolella istuvat ovat pukeutuneet tumman siniseen, vasemmalla puolella istuva nuori nainen on pukeutunut vihreään leninkiin. Valkean liinan peittämällä pöydällä on sini-valkoiset

kahvikupit

ja

lasiset kakkulautaset. Seinällä kuvassa oikealla näkyy osa värikkäästä suuresta taulusta.

Tallennettuna: