Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

merkki; Pargas - Parainen; hihamerkki, matkailumerkki

fyysinen kuvaus: Kankainen hihamerkki - matkailumerkki, painettu. Merkissä kookas Z-kirjainta muistuttava elementti jakaa kuva-alan kahtia: merkkiin kuvattu silta ja savupiipputeollisuutta. Tekstit: Pargas - Parainen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; Pargas - Parainen; hihamerkki, matkailumerkki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXII-1112 -131
Mitat
mitat, kork 8 cm, lev 6 cm
Merkinnät
merkintä, Pargas - Parainen.
Valmistus
valmistusaika: 1960 -1970 -luku n
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, painettu
Materiaali, tekstiili
Käyttö
Rahikainen, Paavo, käyttäjä
Aiheet
Luokitus