Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

pullo; Elanto Jouluglögi - Julgglögg; tuotepakkaus

fyysinen kuvaus: Kirkas lasipullo, punainen etiketti, tekstit keltaisella, etiketissä myös vihreää. Etikettiä kiertää keltainen piparkakkureunus, keltaisia lumihiutaleita. Liikemerkki on pyöreä, piikkilaitainen kukka, jonka muutamista heteistä muodostuu mehiläinen.

Pullon kaulassa rypytetty metallifolio.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pullo; Elanto Jouluglögi - Julgglögg; tuotepakkaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
E36-943 -7 -5
Mitat
mitat, kork 19,5 cm, til 0,33 l
Merkinnät
merkintä, Elanto JOULUGLÖGI JULGLÖGG, SÄILÖTTYÄ SUVEN SATOA, SOLIG SOMMAR SKÖRD, Elannon liikemerkki
Valmistus
valmistusaika: 1950 -luku n
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Materiaali, lasi, paperi, metalli
Suomi
Osuusliike Elanto rl, valmistaja
Näyttelyt
Yhtä juhlaa, 16.10.2007 - 13.09.2009

Joulu -aulavitriini, 23.11.2017 - 12.01.2018
Aiheet
Luokitus