Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

merkki; Uusi Suomi; rintamerkki, ansiomerkki

fyysinen kuvaus: Merkin keskellä sarkapukuinen mies pitelee hulmuavaa sinivalkoista Suomen lippua; alaosa muodostuu valkoisesta U-kirjaimesta, jonka keskellä (miehen takana) sininen S-kirjain. Takana poikittainen neula.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; Uusi Suomi; rintamerkki, ansiomerkki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
B148-19
Merkinnät
merkintä, Uusi Suomi. Takana kaiverrus: Alma Paakki 12. 6.1.1955. Leimat: Kultaseppä Oy Merkki- ja sormuspajan kuvioleima, tarkastusleima, 813H, Helsingin kaupunkileima, vuosileima B7.
Valmistus
valmistusaika: 1955
Tekniikka, Tuotantotapa: ammattikäsityö
Materiaali, metalli
Helsinki
Kultaseppä Oy Merkki- ja sormuspaja, valmistaja ; Gallen-Kallela, Akseli, suunnittelija ; Uusi Suomi OY, valmistuttaja
Käyttö
käyttöaika: 19550512 -
Parkki, Alma Emilia, käyttäjä
Aiheet
Luokitus