Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Paloheinä

sisällön kuvaus: Paloheinä. Ensimmäisen maailmansodan aikainen maalinnoitus, puolustusasema XVII:12 Paloheinässä, Nuotiopuistossa. Kuvassa on aseman pohjoisosassa sijaitseva valonheitinasema sekä kallioon louhittua, betonilla tuettua taisteluhautaa. Avonaisen,

betonista

valetun aseman molemmin puolin on torjuntasuunnan puolelle tehty porrastettu ampumakoroke. Rintasuojaan on maalattu graffiteja. Varsinkin oikeanpuolimmaisen seinän graffitin on erittäin kookas. Taustalla näkyy tie sekä asuinrakennuksia.

Kuvaussuuntana

pohjoinen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Paloheinä

Tallennettuna: