Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Helsingistä; maalaus

sisällön kuvaus: Ratapihaa ja varastorakennuksia Töölönlahden rannalla nykyisen Finlandiatalon paikoitusalueen kohdalla. Taustalla vasemmalla Hakasalmen huvila ja sen yli näkyvä Eduskuntatalo, oikealla Hakasalmen puisto ja puiden takana Kansallismuseon torni.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Helsingistä; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
L35-1
Mitat
mitat: 51,0 x 65,0 cm
kehysmitta: 63,0 x 77,5 cm
Merkinnät
merkintä, o.a. U. Koistinen -46
Valmistus
valmistusaika: 1946
materiaali / tekniikka, öljy kankaalle
Koistinen, Unto, taiteilija
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä, 14.09.2004 - 12.02.2006
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus