Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rasia; Godet; puuterirasia, tuotepakkaus

fyysinen kuvaus: Pyöreä kultareunainen pohja, matalahko rasia. Kansi rasian korkuinen, päällystetty kermanvalkealla paperilla. Somistettu kultareunuksin. Kansi päältä hiukan kupera, keskellä koristeena tuotemerkki. Pohjaan painettu tietoja tuotteesta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; Godet; puuterirasia, tuotepakkaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLI-1070
Mitat
mitat, korkeus 3,6 cm, halkaisija 7,7 cm
Valmistus
valmistusaika: 1940 -luku n
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Materiaali, pahvi
Ranska, Pariisi
Godet, valmistaja
Näyttelyt
Kunnon kansalainen, 09.06.2006 - 15.06.2008

Mieliala – Helsinki 1939-1945 [HKM], 18.10.2019 - 30.08.2020
Aiheet
Luokitus