Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

sanko; likavesisanko; pesupöydän

fyysinen kuvaus: Suorasivuinen, ylöspäin levenevä astia, jonka sivuihin kiinnitetty rottinkinen sanka, jossa sorvattu, musta kädensija. Kannen keskellä pyöreä aukko. Valkoisella pohjalla tumman sininen kasviaiheinen koristelu.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

sanko; likavesisanko; pesupöydän

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXV-2467 -5
Mitat
mitat, korkeus 23,5 cm, halkaisija 18-25,5 cm
Merkinnät
merkintä, Leimatkolmion sosällä GESCHUTZT REGISTERED DEPOSE, sokkoleima CV kilpi 2.
Valmistus
valmistusaika: 1890 -luku n ?
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, valettu, lasitettu
Materiaali, keramiikka fajanssi, puu rottinki
Käyttö
Karamzin, Aurora, käyttäjä
Aiheet
Luokitus