Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muistoraha; Uudenmaan ja Hämeen läänien maanviljelysseura

fyysinen kuvaus: Etusivu: keskellä isokokoinen sonni, lehmä makaamassa ja vasikka seisomassa. Taustalla maisema puineen ja kukkuloineen sekä tuulimylly, lampaita ja kaksi sikaa. Takasivu: seppele kukista, tähkistä, tammen- ja koivunlehvistä ja sen päällä juokseva

poro, hevonen, höyrykone, aura, viikate ja harava, UUDENMAAN JA HÄMEEN LÄÄNIEN MAANVILJELYSSEURALTA, AF NYLANDS OCH TAVASTEHUS LÄNS LANDTBRUKS SÄLLSKAP. Etusivu: E.W., G. LOOS DIR., E. WEIGAND SC.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Uudenmaan ja Hämeen läänien maanviljelysseura

Tallennettuna: