Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Vallankumouksellisten haltuun päätynyt Tsaari Nikolai II:n huvialus S/S Standart lähdössä Helsingin Eteläsatamasta Helsingin valtauksen 1918 alettua

sisällön kuvaus: Vallankumouksellisten haltuun päätynyt Tsaari Nikolai II:n huvialus S/S Standart lähdössä Helsingin Eteläsatamasta Helsingin valtauksen 1918 alettua. Huhtikuun yhä jäisessä meressä paljon hylkytavaraa. Standart oli rakennettu Tanskassa Nikolaille ja se

oli tehty muistuttamaan sulavarunkoisia

purjelaivoja, vaikka olikin täysin höyrykäyttöinen. Aluksessa oli parhaimmillaan lähes kolmensadan hengen miehistö ja se muistutti sisätiloiltaan palatsia.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vallankumouksellisten haltuun päätynyt Tsaari Nikolai II:n huvialus S/S Standart lähdössä Helsingin Eteläsatamasta Helsingin valtauksen 1918 alettua

Tallennettuna: