Haku

Kaksikerroksinen kivitalo Pitäjänmäellä, Pitäjänmäentie 35

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kaksikerroksinen kivitalo Pitäjänmäellä, Pitäjänmäentie 35

sisällön kuvaus: Kaksikerroksinen kivitalo Pitäjänmäellä, Pitäjänmäentie 35. Alakerran oikeanpuoleisen ikkunan yläpuolella on vielä mainostekti "Lihaa Kött", mutta ikkunat ovat verhoilla ja paperilla sisäpuolelta peitetyt. Nemlanderin lihakauppaa ei enää ole. Valokuva

on otettu

kevättalvella, maassa on vielä jäljellä hieman sulamatonta lunta.

Tallennettuna: